Leverandører

Evans Vet Consult har over årene testet en del produkter og fundet understående produkter og leverandører værdige til anbefaling til andre dyrlæger:

 • Afdækninger og operationskirtler: Nordic Medifield (www.medifield.se), Svensk Firma, der leverer varer af høj kvalitet. Varene produceres i Tyrkiet og er gas-steriliserede (Etylene Oxid).
 • Vacuum puder (Germa AB)  til at lægge patienter på under operation:  produceres af GERMA AB i Sverige.  Puderne forhandles i Danmark af: www.fernonorden.dk i Ballerup. De bedste puder til hund og kat er orange lejer.
 • Respirationsmonitor – APALERT: findes online ved søgning. Sælges bla.a BRANTONVET på ebay. Produceres i Australien.
 • Brugt Operationsudstyr fra Tyskland af høj kvalitet: www.medit-trading.de
 • Eickwrap og Bommuldskompress: leveres af www.eickemeyer.dk
 • www.one.com – perfekt webhost med god pris og god kvalitet inkl. clouddrive og emailportal.
 • online fax servicewww.efax.com : leverer en service, hvor emails omdannes til fax og omvendt.
 • Laseredge  Cresent Blade Storz eller Bausch and Lomb: Det bedste knivblad til lamellar keratektomi og korneo-konjunktival-transposition. Bestilles fra Bausch og Lomb, eller kan af og til findes online på www.ebay.com
 • Vetpharm Løgstør og Glostrup Apotek: Begge steder yder en høj service og kan skaffe lægemidler og kemiske forbindelser som evt. skal særbestilles.
 • Mediq Danmarkwww.mediqdanmark.dk : Forhandler Allevyn Ag (sølv) bandager og Sterilisations poser til autoklavering/sterilisation – dag til dag levering.
 • Polysorb sutur – Covedien. Min fortrukne sutur til Cherry eye operation. 4-0 Polysorb med tapercut needle.
 • Polydiaxozone sutur – PDS kopi. Produceres og forhandles af det amerikanske firma www.keebovet.com Høj kvalitet og skarpe nåle. Perfekt til ortopædkirurgi.
 • Triflex operationshandsker. For mig den bedste kvalitet af operationshandsker overhovedet. Forhandles i Danmark af www.pelomi.dk i Albertslund.
 • Lissamine green, Fluorescein stips, Rose Bengal – fra Visioncare i Højbjerg.  www.visioncare.dk
 •  Debut Video Capture Software – et fantastisk videoprogram, der både kan vise “feed” og samtidigt opdage videofiler. Kan bruges til artroskopi, bronchoskopi og otoskopi. Programmet er udviklet og forhandles online af www.nchsoftware.com
 • Brodering af tekstiler/kliniktøj. Broderikompagniet A/S i Allerød udfører fantastisk arbejde til en fornuftig pris. Der er ingen grund til at undersøge markedet – brug trygt Broderikompagniet til alt broderiarbejde. www.broderikompagniet.dk
 • Emballage. Konvulutter, boblekuverter og mapper. “Billigemballage” i Bevtoft. Fantastisk pris, hurtig levering, god service. Kan varmt anbefales. www.billigemballage.dk
 • Lasertoner, original og kompatibel. INKPRO i Rødovre har alt til en god pris. Man kan bestille online og få tilsendt eller afhente i Rødovre. Super service og alle produkter på lager eller kan skaffes hurtigt hjem.  www.inkpro.dk
 • 8-0 PGA sutur med 2DLZ nål. Det helt klart bedste sutur til kornea sutureren (intraokular kirugi og korneo-konjunktival transposition). Suturen og nål produceres af det tyske firma FSSB. Suturen kan bestilles direkte fra FSSB: www.fssb.de
 • Aesculap intrumenter fra Ebay.de. Super kvalitet fra den tyske hær. Instrumenterne er nye, ubrugte og i perfekt stål og til en brøkdel af normalprisen. Link til forhandleren på ebay er UMED. Forhandleren accepterer kun overførsel via netbank (international bank transfer), men pålidelig og hurtig og billig forsendelse.
 • Microscopes India. Fantastisk producent af microscoper i Indien. Linket til ebay butikken for Microscopes India. Jeg har selv følgende mikroskop til øjenpatologi og til at tage fotos af øjenpatologiske snit. Jeg har dog betalt mere for mit, da jeg bestilte PLAN linser i størrelserne 2, 4, 10 og 40.
 • Emil Krutmeijer webdesign. Emil er bosat i Stockholm og er en fanstastisk webdesigner og driver KEJK WEBDESIGN. Han formår at designe unikke hjemmesider, der fungerer på PC, Mac, Ipad, Android-systemer og Iphones. Han arbejder hurtigt, er innovativ og leverer fantastiske og brugervenligeløsninger til en meget lav pris. Jeg kan på det varmeste anbefale ham til alle, der måtte have brug for webdesign og han arbejder i Word-Press, så man bagefter selv kan redigere siderne, eller fortsætte med at bruge ham som sin webmaster. Her er en kort kommentar fra Emil: “Jag som driver KEJK webbdesign heter Emil, en ung och driven entreprenör med visionen att alla ska ha råd med en snygg hemsida. Jag sätter alltid kundens mål och förutsättningar i fokus för att i slutändan skapa en hemsida som kunden är nöjd och stolt över. Det är först då jag skickar fakturan.” Emil har formået at redesigne www.oejenklinikfordyr.dk for mig fra min originale (gamle) HTML-side, hvor han har korrigeret mine programmeringsfejl, rettet grafikken til, streamlinet alt og gjort siden brugbar i PC, Mac, Ipad, Iphone og Android. Alt dette gjorde han på mindre end 7 dage! Jeg har tidligere ledt efter andre, der kunne genskabe min side i Word-Press, og det har ikke være muligt. For mig er han den fødte webdesigner, der kan klare alt for dig, der har brug for en hjemmeside. Til sammenligning kan de danske firmaer, der pt. tilbyder hjemmesider til danske dyrlæger (ie. DANAWEB) INTET til sammenligning med Kejk-websign og med Emil Krutmeijer køber du et produkt, der er dit! ….du får ingen mystiske bindinger og økonomiske forpligtelser efter hjemmesiden er færdig!
 • FLIGHTCASES INTENATIONAL. Hvis klinikken har brug for transportkasser til udstyr (i bilen), så laver Flightcases International i Herlev custum cases, sikkert bedste kvalitet i Europa. Kasser måles op, skæres til og hård skum laserudskæres i høj nøjagtighed så udstyrret er vel beskyttet. Cases fremstilles til at bære eller trække på hjul. Desuden er Flightcases International forhandler af andre beskyttelseskasser såsom Pelican Cases og specialrygsække til udstyr. Jeg kan varmt anbefale Flightcases International.
 • COMPUTERSALG.DK – Fantastik firma med gode priser til PC Hardware, Ledninger, USB sticks etc etc. Hurtig levering og god kundeservice. Kan anbefales til alle der har behov for noget teknik til praksis. Computersalg.dk er bare de bedste i DK i deres niche.