Øjenkirurgisk udstyr til salg

Salg af kirurgiske instrumenter til Øjenkirurgi

Efter foredraget hos MSD er jeg af flere klinikker blevet bedt om, at sammensætte kirurgiske sæt og forstørrelse  til operation af:

  • Kornea: et mikrokirurgisk sæt til brug ved 1) superficial lamellar keratektomi og 2) CCT (korneo-konjunktival transposition). Sættene vil være at høj kvalitet og inkluderer alle relevante instrumenter i plastikbakke til sterilisation med gummiforing. 
  • Øjenlåg: et makrokirurgisk sæt til brug ved entropion kirurgi, almen øjenlågskirurgi og operation for cherry eye. Instrumenter af høj kvalitet i plastikbakke til sterilisation med gummiforing.
  • Optivisor lup med mulighed for forstørrelse af operationsfeltet fra 1x forstørrelse indtil 3.5x forstørrelse.

Der kommer til at lægge en video, der demonstrerer, hvad disse sæt inkluderer og priser om ganske kort tid på min youtube kanal. Salg mellem virksomheder i Danmark giver køber 1 års reklamationsret på defekter af instrumenter, men såfremt instrumenter ødelægges (eks. ved tab på klinikgulv etc. gælder denne reklamationsret ikke). Kvaliteten af disse instrumenter er så god, at jeg regner med, at de vil holde i mindst 3-5 år ved alment slid, når blot de håndteres godt. Kvaliteten af instrumenterne er så god, at jeg selv anvender disse instrumenter ved operationer, som jeg selv udfører.